Batuka'm - Percussió

Des de fa uns cursos enrera i gràcies al Projecte de Millora de Centre que es va dur a terme en el centre, hi ha activitats que ja formen part de la programació de curs a l'escola.

Des de l'àrea de música es realitza l'activitat de percussió. Els nens i nenes de Cicle Superior participen de l'activitat, que comporta formar part del grup BATUKA'M, grup de percussiío de l'escola, i participar en les festes de l'escola.

També sortim a tocar al carrer participant de les festes del barri fent rues i animant les trobades que realitzem tots els AGENTS EDUCATIUS DE LA ZONA NORD.

Amb la percussió aconseguim:

  • Afavorir el desenvolupament personal.
     
  • Afavorir la participació i la vinculació a la comunitat a través de les activitats culturals i lúdiques que es realitzen en el centre.
     
  • Augmentar l’autoestima, les experiències d’èxit i l‘experiència d’acceptació incondicional.
     
  • Millorar la capacitat d’expressió dels estats emocionals, la identificació dels propis sentiments i l’acceptació dels sentiments de l’altre, tot i que alguns nens presenten dificultats importants a l’hora d’empatitzar amb els altres nens i d’identificar o canalitzar les pròpies emocions.

 

Altres